Jag får lov att berätta om löv. Någonstans läste jag att det är dekorativt och fint med löv i akvariet. Detta har jag nu tagit fasta på och i samband med rastning av hundar har det plockats allehanda löv. För den förbipasserande kanske det såg underligt ut. De tänkte månne att det var ena rackarns hundar att skita med tanke på de välfyllda hundbajspåsarna som dinglade i min hand. Nu är det så att innehållet inte var bajs utan löv. Och det kunde inte de veta.

Vackert så man svimmar
Nåväl. Löven är flikiga och färggranna och förgyller nu tillvaron både för ögat och fiskarna. När väl löven lagt sig till ro på botten blev det estetiska intrycket mer än lovligt bra. Prunknande grönska, rötter, stenar och rostbruna löv. Vackert så man rodnar. Fiskarna gillar verkligen detta tillskott i burkarna. De pilar nyfiket ut och in fram och tillbaka bland lövens skrymslen och vrår.

Nu är det så att det är sällskapsburkarna som fått detta nya inslag i sin biotop. Huruvida detta är i enlighet med god akvaristisk sed bryr jag mig föga om. När fiskarna trivs så trivs jag. Då kan alla besserwissrar slå med pekpinnar och blåsa i pukor utan att jag nämns bry mig det minsta!

Så var det sagt!

Var tog förkylningen vägen?
För övrigt verkar det som om den påstådda förkylningen inte blev mer än en liten storm i vattenglaset. Redan idag känner jag mig stark och okränkt och siktar mot ett nytt träningspass där svetten skall flöda och bananer inmundigas.

Köpa spel online
För övrigt har jag inatt köpt ett spel. Ja just det. Jag köpte ett spel online. Så enkelt. Så bra. Så smidigt. Bara att lägga spelet i korgen - klicka på kassan - betala med kort - och börja tanka ned.

Nu på morgonen klickade jag på "install" och hela förmiddagen har jag spelat med största möjliga sinnesnärvaro samt ett fånigt leende på mina spruckna läppar. Spelet som laddades ned var Command & Conquer 3 Tiberium Wars. Då jag är hopplöst förälskad i alla dessa titlar från EA Games var valet enkelt. Och inte är jag besviken inte. Tur att man har en ledig dag idag


[Edit: 21:05] Hemma från träning och det gick fint som den. Tog i så jag blev blå.