Ja just det! Att man kan äta så mycket! Det är det som förundrar mig. Normalt när man tänker på personer som försöker sig på viktminskning så är det att de reducerar intaget av föda. Men så enkelt är det inte. Nehej då!

I mitt fall började det med en omläggning av kosten. Sedan i takt med ökad träningsdos en mer varierad och genomtänkt kost. Nu har jag kommit till ett stadium då jag ständigt är hungrig! Kroppen formligen ropar efter mer "bränsle" hela tiden. Dygnet runt.
Har därför fått börja titta på lite extra näringstillskott.

Så kan det bli. Först har man ångest för att man bara sitter still och äter en massa, sedan får man ångest för att man inte hinner med att äta en massa!

Min träningsdos består just nu av fyra gympass i veckan, cykel till och från jobbet, samt fyra till sex idrottspass i skolan varje dag där jag skuttar runt med eleverna.

Är lite orolig just nu för att jag skall råka ut för överträning. Det vill säga att kroppen går i baklås. Träningen får motsatt effekt helt enkelt. Låter skumt men kan tydligen hända.

Anledningen till att det kan hända är att kroppen inte får vara i vila tillräckligt länge mellan varje träning. Det är trots allt i vila som kroppen "bygger" nya muskler och reparerar gamla.

Ja ja. Ett lyxproblem.

För övrigt mår jag bra.