Ordning och reda
Tjossan vad man kan. Säger "man" itu det var undertecknad som stod för jobbet! Hustrun gav mig support i form av små utrop av förtjusing när hon anade ett lyckat resultat. Ibland är det bra att man själv får kånka och bära i egen takt. Hustrun kan nu roa sig att planera hur hon skall fylla upp alla ytor som frigjorts! Ty så är naturen. Det skall råda jämvikt. Det tomrum som uppstår måste genast fyllas. Annars kan det eka ödsligt. Skämt åtsido så blev det bra som bara den - röjjandet!

Allt på ett ställe
Nu har vi ett rum där allt tillhörande den akvaristiska ådran samlats. Sorterat, rengjort och nedlagt i avsedda lådor och kartonger. "Var sak på sin plats", som min far alltid sade och parkerade bilen i poolen!

Bygga valplåda
Nästa steg/fas blir nu att bygga en ritning på en valpfödarlåda. Sedan köpa lite virke och mura upp något hållbart och monumentalt. Fint skall det tydligen vara. Värsta vaddering och liggvänligt. Undrar jag om hundar bryr sig - egentligen. Min insikt är att hundar sover lika bra på stengolv som jag på dun! Men kanske är jag inskränkt i mitt tänkande. Kanske vill alla hundar ligga på bolster och mysa. Ja ja. Det får bli som det blir!

Om det är någon "därute" som har en bra byggplan för en "valpfödarlåda" så hör av dig! Bums!

Städtipset
När det gäller mitt städtips misstänker jag att ni alla genomskådade mig. Jag ironiserade lite och generalliserade och fabulerade. Men lite sant var det. Men bara lite. Talar dock inte om vilken del som var sant. Det får ni fortsättningsvis spekulera i. Så det så.

Är jag paranoid?
För övrigt undrar jag om jag är paranoid - eller - håller Zoopets layout på att förändras. Minnet är kort som ett politikerlöfte - men - visst ändras något varje gång man loggar in?

Nu skall jag räkna yngel och dricka mig redlöst nöjd på pulverkaffe...