Förvirringen kan bli total men förhoppningsvis blir allt som vanligt. Jag har bestämt mig för att byta användarnamn på Zoopet. Inte för att jag på något sätt skäms för mitt namn, för det gör jag inte, utan av den anledningen att jag vill vara mer privat/hemlig med mina laster.

Det är ganska onödigt att vem som helst när som helst kan söka på mitt namn och hitta mig på Zoopet. Det har de inte att göra med. Jag vill ha mina akvarier ifred från nyfikna blickar. Och mina inlägg i bloggen skall inte sammankopplas med mitt arbetsliv tex. Man vet aldrig. Det kan finnas lömska krafter i det fördolda som försöker utnyttja mina inlägg på Zoopet för egen räkning. Så skall vi inte ha det. Nehejdå!

Så därför kommer jag inom en viss framtid synas med nya kläder - typ! Men jag behåller bilden på firren. Den gillar jag. Och mitt nya användarnamn kommer genast avslöja att jag är jag fortfarande.

För övrigt har jag skrivit många inlägg i bloggen på slutet. Skrivklåda kallas det. Jag skriver hellre än bra just nu. Ok. Ibland kanske man träffar rätt med en formulering men mest är det irrande tankar som kommer på pränt. Men det är bättre att stava fel än aldrig stava alls tycker jag. För det gör man. Stavar fel.


Var med dottern på ishockey ikväll. Det var ingen höjdare. Men det var i alla fall gratis! Och kaffet var ok.

Så. Nu har jag skrivit av mig igen och kan vila fingrarna en stund.

Mot köket och mer kaffe!