Hajmal
Var och handlade på ICA häromdagen. Botaniserade i frysdiskarna. Där fanns ett antal udda fiskarter representerade. Antar att det är en följd av dagens begränsningar i torskfisket som gör att handlarna letar efter andra alternativ.

Vad hittade jag då? Jo, Hajmal! Tyckte det latinska namnet klingade lite bekant och gjorde därför en sökning i Zoopets databas. Och ser man på! Pangasius hypophthalmus! Det var den jag trodde. Spännande. Jag återkommer med en rapport senare huruvida den är att rekommendera som festfisk eller inte.

Inlines - inte!
Avstår från Inlines idag. Har ömmande vader efter för mycket åkande de senaste dagarna. Men det suger att inte få ge sig ut. Kanske jag kör ett varv i alla fall lite senare!

Har fakiskt levt upp till min målsättning med fysiska aktiviteter över förväntan. Det är himla skönt. Men kanske jag ger kroppen för mycket "stryk" med endast en dags vila per vecka. Ja ja! Det får visa sig...

Scalarer - lek!
Så har då mitt lekpar utfört den femte leken. De har satt sina romkorn på en flat sten i avsaknad av växter(som jag tagit bort). Ser bra ut. De pysslar mycket mer nu än förut med rommen. Kanske kanske det fungerar denna gång!

..i övrigt är det sommar..men utan sol!