Myggfritt!
Skönt att det inte finns mygg inne i Västerås. Läser om myggplågan i trakterna kring Dalälven - Tärnsjö. Har varit där själv många gånger och fiskat när myggen härjat som värst. För er som inte vet det kan jag säga att det är fruktansvärt! Det går knappt att föreställa sig hur mycket mygg det kan finnas på ett och samma ställe.

Vi ett tillfälle fick brorsan och undertecknad ge upp alla tankar på fiske och redan efter en timme skyndsamt kasta oss i bilen och fly fältet. Då hade vi ändå smort in oss med all myggolja vi kunde uppbringa!

Skolbal!
Ikväll är jag parkeringsvakt - dörrvakt och toastmaster-backup när alla nior avslutar med en stor bal. Alla flickor har under sista läsåret sytt fantastiskt vackra balklänningar. Balen är en tradition som skolan har och genomför nu för 28:e gången.

Ligister?
Det kan finnas pojkar som planerar någon form av "aktivitet" till kvällen. Vad den kan bestå av står skrivet i stjärnorna men vi är förberedda om det skulle uppstå "trubbel" av något slag.

Så nu sitter jag hemma några timmar och laddar. Skall iklä mig fina kavajen och raka mig. Eventuellt blir det en droppe rakvatten ochså - är det fint så är det.

I övrigt minns man själv den underbara känsla det innebar att gå ut på sommarlov som elev. Det var magiskt. Att få semester är inte alls samma sak - typ!

För övrigt mår alla fiskar bra. Inhandlade några Siamesiska algätare för att se om de klarar av att äta upp en del tråd/tofsalger som jag fått i en burk. Vore fint om de klarar denna till synes enkla uppgift