Jahaja. När frugan och dottern skulle hem efter konserten med Celin Dion utbröt ett formidabelt kaos ut. Tusentals personer skulle transporteras bort med tunnelbana. Frugan och dottern hade ett tåg att passa som skulle avgå från Centralstationen till Västerås klockan 23:36. Inte hann de med det inte.

De kom överhuvudtaget inte in i en tunnelbanevagn. Där gällde "störst går först" eller "elakast kommer med". De fick vackert vänta tills det tredje tågsetet kom in på perrongen. Då kom de med! Panik! Sista tåget till Västerås gick ju som sagt klockan 23:36!

De fick helt enkelt ta tunnelbana ut till Bålsta och där invänta att undertecknad kom med bil från Västerås och hämtade upp.

Lagom roligt att ge sig iväg i natten när man i stort sett var redo för bingen. Men visst är det lite märkligt vad dåliga kommunikationer det är. Att det inte går fler avgångar från Stockholm en lördagskväll då massor av folk besöker staden för olika evenemang.

Den som missade avgång 23:36 fick vackert sitta på perongen till 08:23 dagen efter. Och det var det ganska många som fick göra tydligen