Så började då igår årets upplaga av "På spåret" - mitt favoritprogram på TV. Rent krasst får jag väl säga att det egentligen är den enda programserie jag följer (förutom nyheter och fotbollen).
I år var det så med nya programledare, men annars var inte så mycket förändrat - tyckte ändå inte att det nådde upp till de tidigare årens nivå. De nya programledarna var väl pladdriga för att programmet skulle få fullt godkänt. Förhoppningsvis blir det bättre framöver. Lite extra kul var det dock att tåget på en av sina resor körde genom Jonsered.

Igår var jag också på uppföljningsbesök på Östra Sjukhuset och min sjukskrivning (50%) blev förlängd i ytterligare 3 månader. Men det spelar väl knappast någon roll eftersom sjukkassan ändå inte anser att jag skall ha någon sjuklön. Uppriktigt sagt, om någon från sjukkassan skulle (eller någon politikeransvarig) dyka upp hemma hos mig så vete sjutton om jag inte hade sänkt personen ifråga med en av mina kryckor. Jag har inte ett dyft förståelse för dessa bödlar
I alla fall tyckte läkaren att jag fr.o.m. i januari skulle börja testa med att köra bil igen, även om jag inte skulle göra det när det var mörkt, eller i rusningstrafik - det känns ändå skönt att man kanske inte är så låst framöver.

Annars skall det bli kul att jag i slutet av veckan skall ner till Malmö (tar tåget) och hålla föredrag om akvaristiken och miljön på ett MAF-möte. Kul att komma ut lite och träffa lite folk. Jag kommer då kanske också att träffa några av er Zoopetare där och andra träffar jag på Västs Glöggfest nästa lördag - skall bli en kul vecka