Sorry, men jag har inte så myvket nytt att berätta. Hade ju igår lite funderingar på att hitta på något idag, men så blev det inte.
Först så sov jag faktiskt ända till klockan 11.00 (tog igen den föregående sömnlösa natten), och sedan innan "frukosten" var avklarad hade den hunnit bli 12. Tog sedan en promenad ner till ett stort köpcenter (Raffles City). Där kollade jag lite i affärerna (inga akvarieaffärer) men tröttnade snabbt (inga akvarieaffäre) och slog mig ner på en bänk och omväxlande kollade på människor och läste en deckare.

På så sätt gick det nog 2 timmar och när jag så till slut bestämde mig för att göra något så ringde Tor (Tor Kreutzman som skrivit Scleromystax-artikeln på Zoopet) och vi bestämde oss för att träffas. Tor hade precis varit på Aquarama och bedömt några fiskgrupper i fisktävlingen där. Vi gick och satte oss på en servering och tog några öl och sedan satt vi och "skvallrade" i några timmar. På så sätt kan man få en hel eftermiddag att gå på ett trevligt sätt.

Imorgon lovar jag dock bot och bättring och kan förhoppningsvis visa upp lite mässbilder eftersom mässan öppnar då. Klockan 09.00 är den högtidliga invigningen med ministrar och allt och då skall jag vara där och fota.

Fotona nedan visar dels en fundersam Tor och dels det berömda Raffles Hotel. "Tyvärr" blev det inget foto inifrån Raffles drickande den berömda Singapore Sling. Både jag och Tor hade gjort det tidigare så vi kände inte för att bege oss in där igen - så himla kul är det inte.
På vägen tillbaka mitt hotell sprang jag dock på 4 nollåttor - Larry Stockholm, samt Arne på Akvarielagret med resp. och de hade i alla fall tänkt att bege sig dit senare på kvällen.
Bifogade filer