Flyresan gick rätt bra - som vanligt sov jag nästan inget under natten utan roade mig istället med läsa om "damernas detektivbyrå". Lagom lättuggad underhållning. Det var hyfsat med plats på planet så det fanns ingen anledning att trängas. Jag satt vid gången och sätet bredvid mig var tomt och sedan satt en norrman som gillade konjak vid fönstret. Han sov och drack konjak.

Kan väl också vara värt att nämna att visst är det himla jobbigt att resa med 2 kryckor, men det för också en hel del positivt med sig eftersom man alltid skickas före i köer och köer är det gott om på flygplaster. Så även om jag snällt nog alltid ställer mig längst back i 75 meters köerna så ser alltid någon flyplatspersonal mig och lotsar fram mig framför alla köer och jag får även gå alltid gå först ombord på planen - t.o.m. före dom i businesclass som betalat minst det 5-dubbla för sina biljetter

i Singapore var det inte så himla varmt - 26-27 grader, men det rengnade faktiskt lite när jag kom, så luftfuktigheten är hög vilket gör värmen tryckande - även nu ikväll.
Flyget landade vid 16.00 lokal tid och en halvtimme senare var jag framme vid hotellet.

Bor på Victoria hotel och det låter kanske som ett lyxhotell men det är det definitivt inte. Det ligger lite instängt och rummet är rätt litet, men är helt OK (rent och fräscht samt med aircondition) bortsett från att sängen är lika mjuk som en spånskiva med ett lakan över Nu gillar jag hårda sängar, men någon måtta får det vara.
Läget är bra eftersom det ligger 700 meter från mässcentret och 250 meter från Raffles hotell och köpcenter. I närheten finns också gott om restauranger.

Mässan börjar ju först på torsdag, så imorgon är jag ledig. Vet inte riktigt vad skall göra då. Kanske besöker jag några akvarieaffärer, kanske åker jag ut till akvariet på Sentosa Island, är det lika kvalmigt fuktigt som idag kanske jag inte gör ett jota- får se.

Vi hörs imorgon

Jag lägger upp 2 foton - ett av dem visar den fantastiska utsikten från mitt rum och ett på själva rummet.
Nu tänkte jag också ta och knyta mig eftersom klockan här börjar närma sig halv tolv - jag sov ju som sagt inget natten som gick
Bifogade filer