Ja i eftermiddag bär det iväg till Singapore och Aquarama, det skall bli kul men jag ser definitivt inte fram emot själva resan.

Igår kunde det dock gått så illa att jag inte kunnat åka. Jag åkte in till Centralen för att köpa en bunt med böcker på Pocketshop. När jag hade parkerat bilen och skulle gå för att köpa en parkeringsbiljett så backade en bil ut rakt på mig. Som tur var så slog bilen först i den ena av mina kryckor så det small till rejält och den stannade direkt. När jag blev påkörd tog jag dock ett snabbt snedsteg åt sidan för att återfå balansen och föll sedan rakt mot bilen. Jag slog mig väl inte direkt, men vid snedsteget vred jag till kroppen rejält så jag fick värk i ryggen och det friska högra benet. Det är dock bättre idag, så med lite värktabletter skall det nog gå.

Det är för övrigt himla bra att man kostnadsfritt kan gå in på nätet och boka vilken plats man vill ha på flyget. Nu såg jag till att jag fick en plats vid gången vilket gör att jag inte i natt kommer att sitta "fastlåst" innanför några sovande medresenärer utan att jag kan ta en "promenad" si så där en gång i timmen.

Förhoppningsvis kommer min nästa bloggrapport imorgon eftermiddag (svensk tid) från hotellet i Singapore.