Det börjar dra ihop sig för Aquarama i Singapore - nästa måndag går flyget.

Jag har köpt mig en liten minilaptop (Samsung NC10) så att jag skall kunna blogga direkt från Singapore. Det blir första gången som vi kommer att "direktsända" från ett stort akvaristiskt evenemang - hoppas nu bara att jag får allt att funka. Tyvärr är det där med datorer inte riktigt min grej om man säger så

I övrigt har det inte hänt så mycket - jag hade en himla trevlig Peciliaweekend i Danmark och fick också med mig lite fisk därifrån (se Zoopet-artikeln) och dom har det gått bra med.

Har ju haft lite trådalger i mitt stora Nano-akvarium och kört med easy carbon i några veckor men absolut inget hände så det har jag slutat med igen.

Hälsoläget är konstant dåligt men det har visat sig att jag har en rejäl brist av B12-vitaminer. B12-brist gör att man blir trött (vilket jag är nästan för jämnan) och minnet försämras (vilket jag också har märkt). Körde först med en massa tabletter men de hjälpte inte så mycket, så jag får nu en spruta (i baken) varannan dag. Inte så himla kul kanske - men hjälper det bara så vore det kanon.

Det var allt för denna gång - ha det så bra alla smygläsare och andra