Har idag i alla fall fått igång vasen med inredningen. Fiskar och räkor får vänta tills imorgon och dessutom finns det ännu ingen belysning. Det hela verkar funka enligt planerna även om vattnet ännu är rätt skitigt - jag använde gammalt skitigt grus när jag körde igång det. Jag får se när vattnet har klarnat så pass att jag kan fota det.

Kvällens akvaristiska läsning har bestått av Practical Fishkeeping och Pets International som ramlade ner i brevlådan idag. I PFK fanns en del hyfsat läsvärda artiklar.

Dagens politiska gnäll
Hörde i radion när jag satt i bilen en rapport som handlade om polisens rattfyllerikontroller att dessa främst ägde rum vid tider där det var minst vanligast med rattfylleri och på platser där det var ovanligt med rattfyllerister. För jävligt egentligen - men knappast något att förundra sig över eftersom den offentliga sektorn idag främst bedöms efter sin kvantitativa insats. Ju fler kontroller som hinns med (en tagen rattfyllerist innebär att denne måste tas med till sjukvården för kontroll och inga fler kontroller hinns med) och ju mindre övertidsuttag som tas ut desto mer beröm har polisen fått tidigare.
Sjukt att det som belönas är kvantitet och inte kvalitet.
Det är på samma sätt som t.ex. dagens sjukhusvård bedöms. Ju fler patienter som hinns med och ju färre prover som tas desto "bättre" anses en vårdcentral vara.