Fick idag tag i en vas på IKEA - det blev den modell som var 45 cm hög. Den som var 65 tyckte jag var väl hög. Har precis limmat dit en Slimline-bakgrund i den och räknar med att köra igång den imorgon - senast i övermorgon räknar jag med att att kunna visa några foton också.

Mitt favoritprogram i TV är ju som jag skrev häromdan - På spåret. Idag kom mätningar över hur många som kollat på TV i helgen och det visade sig att det 21 år gamla programmet fortfarande drar mest TV-tittare och program som "idoler på is" eller vad de nu heter fick storstryk http://www.aftonbladet.se/nojesblade...icle3893797.ab, så som sagt "gammalt är äldst"

Läste en rätt kul "skvallerkrönika" i Aftonbladet av av Ronnie Sandahl. Den handlade om arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorin som ju gärna pratar om jämlikhet och andra vackra ord. Han är medlem i något som heter "Sällskapet" som är en sluten maktorganisation för samhällets toppar där bara fint folk får vara med och då är ju "självklart" inte kvinnor medlemmar. Av misstag hade de råkat bjuda in en ambassadör till lunch, men missat att denne var en hon. Stor panik utbröt, men hon fick till slut i alla fall sin lunch - hon fick äta den ensam bakom en skärm i en trappuppgång.
Antagligen är väl Littorin rädd för tjejbaciller

Nåväl på vår glöggfest på lördag så får i alla fall både kvinnor och män som barn dyka upp. Jag hoppas att lite fler anmäler sig (i Zoopetklubbvästtråden) än vad det är nu.

Ikväll blir det läsning av Ciklidbladet och Poeciliabladet som bägge ramlade ner i brevlådan - kvällen är räddad trots att det inte är "På spåret" ikväll