Hela julen och nyår och allt det där har totalt flugit mej förbi på bloggfronten.
Men julen var trevlig, vi var 20 pers detta året
Eftersom vi är så många så delas hela julmiddagen upp på folket, jag tar med fårfiol, nån annan fixar skinkan, en tredje tar med jansson osv osv, så den där julstressen är inte så påtaglig i vår familj, men när man läser andra människors bloggar så mår man nästan lite illa hehe.
Julen firas inte på hemmaplan så jag och min gubbe har inget julaktigt här hemma, eller jo, det hänger en glitterboa i en växt - that's it

Så god jul på er! en aning i efterskott!

Varför bloggade jag inte EFTER jul då??
Jo... efter jul så ville jag bara göra det jag gör bäst, sova.
Jag är vuxen, men mina tonårsgener sitter kvar så jag sover lätt 12-15 timmar när jag är ledig - skööönt!

Så Gott nytt på er! en aning i efterskott!

Efter nyår då?? varför bloggade jag inte då?
Jo det var såhär!
Malin annonserade ut på facebook att dom behövde hjälp med att rigga husdjursmässan och jag gillar att hjälpa malin, det är en blandning a skratt, kroppsligt arbete och att få träffa nya människor, och efter att ha sovit 12 timmar per dag i en vecka så kände jag för att vakna upp ur min vinter-koma, då är kroppsligt arbete det bästa

Väl där, på kista-mässan så visade det sej att det var ont om folk som skulle stå i montern och prata under själva mässdagarna.
Jag sa att hittar man inte nån annan så kan jag vara med och stå
Väl hemma så märkte jag ganska fort att kroppsligt arbete är ett bra sätt att vakna på, men man kanske ska det liiiiiiite lugnt och inte bara ösa på det första man gör.
Jag var stel som en pinne i 4 dagar! ont i höften och knäna osv, så jag låg mest om jag inte låg så gick jag promenad - därför bloggande jag inte då heller.

Men sen var det ju mässa.
Mässan varade i 4 dagar och jag stod i montern i 3 dagar.
Det var bollmoras monter, meningen är väl att medlemmar från bollmora akvarieklubb ska stå där?
Nu gillar jag ju att stå och prata med folk, det var skitroligt och jag gör det gärna igen, men jag tyckte det var lite synd att medlemmarna inte kom, Det var väldans många frågor om medlemskap i klubben och jag - som inte är medlem, har lite svårt att svara på dessa frågor.
Jaja... Skitroligt var det iaf.

Och ett gott nytt på er alla.
Hoppas 2012 blir fett med nice och spännande för er!