Så fick jag göra som jag hoppades att jag inte skulle bli tvungen till. Jag blev tvungen att använda saxen på en av mina/våra favoritfiskar, efter att han varit sjuk ett bra tag. Behandlingen lyckades inte bota honom

Den fisk som dog var Rosa Prinsen...döpt av min hjärtas dam. Han var orsaken till hon också började tycka om fiskar.....en rosa fisk med blå ögon, som bodde i vitt kalkstens-slott...hur mycket bättre kunde det bli? Följaktligen fick han också heta Rosa Prinsen.

Jag hade nog satt ett litet mera...hum...erotiskt namn på honom, för han var en jäkel på att spela för damerna. Han är pappa till alla de små rödzebror som nu simmar runt i malawiakvariet, och många av dem har hans speciella profil (se bilden) med något av en pussmun.

Riktigt, riktigt ledsamt att det just skulle bli han som råkade illa ut.

I övrigt så har jag börjat skicka multisar kors och tvärs över landet. Andningsbara påsar och att skicka via bussgods i värme fungerar alldeles utmärkt. Hittills finns mina multisar i Skåne, Göteborg, Norrland och ett par andra ställen. Man känner sig lite som "farfar" till dom och vill gärna veta att de kommer fram bra...och man vill gärna ha bilder på dom också. Lite underligt att känna så för små fiskar, menmen.
Bifogade filer