Puh...inne på fjärde dagen på en seg förkylning, med snörvlande och hostande. Snörvlandet går väl an, men hostan är otrevlig, framförallt på nätterna. Man sover jädrans illa.
Men skall försöka klara mej utan en sjukskrivning...med tanke på hur väl försäkringskassan fungerar här i Värmland kanske man inte får någon sjuklön förrän efter jul, om ens då.

Var också på besök i butiken i Skåre (Pets i Karlstad), och där hade uppenbarligen Morgan slutat. De har alltid haft dels "standardsortimentet" av fiskar, men även ofta mycket skummare arter, rätt ovanliga L-malar, sydamerikanska ciklider, rockor och annat smått och gott. Det har varit ett nöje bara att gå där och spekulera. Att det fanns så många läckra malar i butiken var delvis det som låg bakom både Gröna Burken och att föra över 110-litaren till en djungel-liknande burk. Visst kostade malarna, men fina är de!

Hoppas att de håller kvar den fina standarden de har haft även utan Morgan. En kille som försöker "smyga in" ett 720 liters akvarium utan att den äkta hälften skall märka det växer inte på trä'n, precis...i varje fall är det stilpoäng bara för försöket!