Så var årets semester över, och jobbet har börjat igen. Hela sju veckor blev det, tack vare mycket plus på flexkontot.

Under semestern har jag först knegat med mina gamla Volvo 164 -71 och äntligen fått bakändan färdig, sedan varit och kollat på Mjällby (mitt favvolag) och åkt runt hela Kattegatt. Allt tillsammans med min kära dam (förutom bilen, då).

I Danmark var vi på Ferskvannsakvariet i Silkeborg som var rätt trevligt, så när som på att många av fiskarna var angripna av karplöss. Inte vidare trevligt att se.

Sedan var vi också på Nordsjöakvariet i Hirtshals, vilket var en klar höjdare. Det är väl värt ett besök, om ni funderar på att åka dit.

I övrigt drog vi runt rätt mycket i Danmark...Helsingör-Köpenhamn-Stora Bält-Silkeborg-Lökken-Skagen var en ganska bra runda, och vi hade kanonväder hela tiden.

I början av sommaren inköptes fem st amanoräkor, som skall äta tofsalger i Gröna Burken.

Så värst mycket andra nyheter på akvariefronten har det inte varit under sommaren...mer än att en av mina favoritfiskar, min rödzebra-hanne ser rätt dålig ut.
Han går sedan två veckor tillbaka isolerad i en tank med Octozin och Aquafuran i ett försök att bota honom. Ännu har han inte dött, och om han börjar äta igen så kanske han klarar sig.

Tycker faktiskt det är ganska bra att börja jobba igen, framförallt för att vädret varit superkasst sedan den 2:a augusti. Tur att OS har varit igång. Myyycket OS-tittande har det blivit.
Lite synd att Sverige inte klarade av att ta några guld, men tycker ändå inte att det var något jättefiasko.