Har i helgen varit på en tripp till Götet, och var inne på Uinverseum tillsammas med vänner från England och min käresta. Deras "Vattnets väg" var djupt imponerande! Vilka akvarier!
Den enda plumpen i protokollet var att man hade en regnbåge i "Östersjön"...det är en amerikansk fisk, som inte alls hör hemma där. Man hade gjort bättre i att äta upp firren...de är goda.

Fast det nog finaste akvariet var det som är i "källarvåningen"...ett litet akvarium med mycket växter, som man lätt missar. Det såg nästan perfekt ut, med en gradvis uppbyggd "växtvägg", och alla växterna bubblade. Bredvid var också en stor skylt där det stod att man inte skulle ha stora fiskar i små akvarier. Heja!

Någon på det bygget har megakoll på akvarier, iallafall.

Och så har gamlingen Butterix (min Maingano, som jag köpte i Gävle för länge sedan) blivit sjuk. Han har förmodlingen en infektion i ögat, och jag har behandlat honom med Dessamor och AquaFuran för att gardera mej mot en svampinfektion. Han ser bättre ut efter en veckas behandling och bara en svag grå hinna är kvar. Synen är också klarad på det ögat, så jag tror att han överlever.
Gamm-gubben...han var fullvuxen när jag köpte honom 2004 och är nu säkert någonstans mellan 8 och 10 år gammal. Han lär klara sig igenom detta också.