Under en rengöring av ytterfiltret lyckades jag vrida avstängningskranen för hårt (den hade fastnat), så att plastmojängen vid kranen sprack...med vattenläckage som följd. Och AquaPro verkar vara svårt att få tag på reservdelar till.
Men, min påhittiga dam kom på att man lika gärna kunde silikonera ihop hålet där kranen satt och istället köpa en lös kran och sätta på slangen ovanför. Fungerar ju lika bra!

Under tiden har ytterfiltret fått stå öppet med en bubbelsten ner i bottnen. Jag hoppas att bakterierna i det överlever tills jag får igång det igen.

Men, vad fasen...varför kan man inte göra grejor som håller att skruva på? Ventiler i skör hårdplast, jotack.

Sedan har jag funnit den saknade malen...uppenbarligen hade den simmat bakom det stora Bluwave-filtret när det hängde löst vid ett tillfälle. Sedan fastnade den där bakom när jag tryckte fast det igen. Och jag har inte sett honom, eftersom det är mörkt därbakom, och malen har ett väldigt bra kamouflage! Så stackaren har varit där bakom i en vecka!
Men han klarade sig iallafall, även om han är lite skavd på ryggfenan. Hoppas att han inte får infektioner och annat elände, och att han kan äta upp sig nu. Får ösa i extra algtabletter.