Tjahapp, så var det dags att krypa in på kontoret igen. Och naturligtvis på den varmaste dagen hittils på hela sommaren.

Har åkt runt större delen av semestern i olika landsändar, och en hel del akvariebutiker har man kollat in i på vägen. Bland annt butiken i Karlshamn, där jag köpte mitt allra första akvarium....det är fortfarande samma ägare där. Ett besök på Östersjöfestivalen blev också av därnere.

I Blekinge hämtade jag också de två siamesiska algätare och segelfenspleco som stått på tillväxt därnere. Siamesierna åkte i det stora karet, och segelfenan i det mindre. De lär trivas mycket bättre där.

Sedan en sväng till Falun (där jag var inne i Djurmagasinet, såklart) och en sväng till Knöggliga Huvudsta'n, där vi bodde på Hässelby Slott....rätt nära Akvarielagret av någon händelse.

Har aldrig varit i den affären, men det var en bra bekantskap. Nästan som att vara på en djurpark, med kulfisken Aron, Muränan Hassan och allihop. Tror jag såg Malawimal (Synodontis nyassae) där, och var lite frestad att hämta hem dom. Men var inte säker på att det var den arten, och som dessutom namnlapparna inte var riktigt uppdaterade på burkarna, så köpte jag inte dom. Det är rackarns, vad svåra dom verkar vara att få tag i...för att inte tala om malawiål eller Midnight mloto.

Förutom alla fiskbutiker, så åkte vi även runt på Österlen och i Blekinges Listerland. Alltsom allt en bra semester, fast solen sken med sin frånvaro.