Weeei! Äntligen Gold-medlem! Vilken lycka! Har vart på stan hela dagen, det är först nu jag såg att äntligen hade mitt goldmedlemskap godkänts!

På stan var jag och min mamma bl.a på Södermalms Akvarieaffär. Jättefint. Men som sagt - det är nystartat! Först snacka vi lite om odling av killi. Sen pratade vi om levande foder, lite om lokalen, olika killis tillsammans, CO2 och ja, intresseklubben antecknar! Köpte en liten "ventil" till en större co2-tub jag ska bygga av en sån där stor saftflaska man brukar ha i skolor och lite sånt.Sen köpte jag en jättestor växt...öööhh vad kan den heta *klia sig i huvudet*. Aja, något att ta reda på. Tittade på lite olika blåögon och rengågsfiskar också, ja du, de kliade i fingrarna. Kände starkt för att köpa ett 16-30l för killi, eller någon annan småfisk man kan odla. Snart ska de odlas grindalsmask, göras lekmoppar och bygga co2-tuber. Hoppla hoppla!!

För 1-2 dar sen hittade jag ett JÄTTE sött yngel, även om de var en platy så var jag glad Stackarn, den hade klarat sig ifrån de stygga föräldrarna. Nu äter han glatt artemia och krossat flingfoder.

Äh, nu har jag faktist gäster, borde gå ner och i alla fall säga hej.
mvh hanna