Det var snudd på att jag funderade på om det var dags för tidvatten frn Kolbäcksån som fullkomligt forsade fram igår, nu var det dock ett mycket kraftigt regnoväder som gjorde denna effekt då stuprännan svämma över så min uteplats dränktes.Det regnade mest hela dagen och i går kväll så kom ett ordentligt åskoväder som var skapligt nära, iallafall så nära att jag valde att dra ur kontakter till tv och dator.
Idag är det lite halvmulet men inte så mycket som en droppe regn ännu men det hinner nog komma, jag njuter idag för man kan andas och röra sig och Gizmo han ligger ute och njuter han med.I akvariumen är allt bra i stora har ancsitrusarna lagt ägg igen får se om de låter äggen vara denna gång såg några ägg utanför grottan men inte mer än 3-4 st. I lilla växer guppyynglen bra de har fått nykläckt artemia nyss s de har lite att jaga efter.
Har börjat på en ny bok Tidvatten heter den (hehe) Olav Ottesen har skrivit den , är en serie egentligen på hmm jag tror 15 böcker och jag håller på med nr 11.Garderoberna är ännu inte rensade får se när jag får lust med det .