Söndag eftermiddag och inte fasiken vill jag vara ute i det här vädret, ok det blåser inte storm men det är KALLT.Har suttit ute en stund med Gizmo så han får lite frisk luft men han är inne nu han också så jag ska lägga mig och läsa en stund,mamma kanske kommer hit också när hon går ut med Larissa vi (eller hon) ska städa skåp och lådor har hon sagt.Jag personligen har inte den synen på städning som mamma har hon är mer pedant och jag undrar än idag vem fasiken går i andras lådor och skåp och kollar när de är på besök? ingen eller har jag fel?.
Nu har hockey-vm börjat och hockeyälskare som jag är så kollar jag på det fast bara Sveriges matcher om det nu inte råkar vara kanonväder just deras speldagar då skiter jag i det.
I burken är allt lugnt, satt i värmaren idag för jag upptäckte att det bara är 22 grader där och det känns lite kallt tycker jag men jag vet att värmaren gör det för varmt så vi får se hur det går. Funderar så smått på att skaffa räkor som kan städa lite mina malar kan behöva lite hjälp ibland men vi får se ska sova på saken .
I morgon ja då är det måndag och då ska jag ut och gå tänkte jag det har jag sagt i ganska många veckor nu men tror ni jag kommit igång? neeejdå hittar alltid en anledning att inte gå , men nu ska kampen mot de 15 kg börja .
Fick en present med posten i fredags, en tårta för 6-8 pers från ICA Maxi på Erikslund (Västerås),passar perfekt till födelsedagen om en månad ska hämta ut den ialla fall .
Nu ska jag lägga mig och läsa en stund....eller kolla in hur fiskarna mår vi får se vilket det blir.