Japp. Nu är skolan och 9:an slut. Det känns både bra och roligt, men också väldigt trist. Det är tur att vi alla bor i samma by så vi kan träffas och ha kul ändå.

I Fredags var det avslutning och "bal". Avslutningen var i den lokala idrottshallen och det var uppträden med eleverna från klassen. Bla vår egenskrivna låt om hur det har varit att gå tillsammans i 9-10 år. Den blev faktiskt riktigt bra!
Efter det fick vi betygen och vi sa hejdå till alla lärarna. (De flesta mycket omtyckta)
Betygen var riktigt bra och jag är helt nöjd Jag och en kompis har haft exakt lika många poäng alla betygen! Jättekonstigt!

Efter det åkte vi buss till Svanehollms slott där det blev middag och dans/disco. Maten var helt OK och discot likaså.
När vi kom hem igen mitt i natten blev det lite sorgligt då alla visste att det var den sista gången vi gick i samma klass, men vi vet att det inte blir sista gången vi träffas. Ibland har vi fest hos någon och ibland är vi ute ett gäng och spelar fotboll eller liknande. (Hoppas vädret blir bättre så det blir mer sånt)

Efter sommaren blir det gymnasiet. Det ska bli kul at träffa nya personer och förhoppnings vis träffar man några nya bra vänner. Men ska jag vara ärlig kommer det bli svårt för någon att kompetera mot de jag redan har.

Efter 10år som vänner, då är man bra vänner!

Glad sommar allihop!