är att jag aldrig kan bestämma mig för vad jag ska lägga dom på. Har alltid flera olika val, oftast är det på något av mina intressen valet står. Dock så har jag för många intressen:
Akvarium
Foto
Mc/cross
Tatueringar

Just nu har jag inget akvarium alls, så det hade ju varit fint att lägga några tusenlappar på det. Min helarmstatuering är långt från klar, och det hade varit skönt att komma lite längre. En dirtibike (fiddy) har jag velat ha länge, så det hade jag också kunnat spendera pengar på.

Sen ska vi inte snacka om alla objektiv och andra kamera prylar man vill köpa. Är förbannat sugen på ett Vidvinkel objektiv, samtidigt vill jag ha ett längre macro objektiv.


Jag känner iaf att en dirtbike och objektiv till kameran kan vänta några månader, då jag kommer använda dom mest i sommar.
Min helarm vill jag väldigt ha klar Innan sommaren, då jag inte vill behöva ha tröja på sommaren + min tatuerare ska vara mamma ledig från slutet av juni.

Akvarium vill jag ju såååå gärna köpa, men denna gången ska jag försöka hitta ett begagnat. Jag vill helst ha ett 450liters akvarium, med måtten 150*60*50. Om jag har 50 i höjd finns det flera Back to nature bakgrunder jag kan knö i. Men dom akvarierna brukar vara special beställda, så då finns ju 540liters som alternativ, 150*60*60. Problemet med 540liters är att det inte finns lika många btn bakgrunder. Moduler är alltid en lösning, men jag vet inte riktigt då jag redan haft moduler i 4 akvarium.


Är det fler än jag som har för många intressen/hobbies?