Igår var jag på konsert, det var koRn som lirade på Scandinavium i Göteborg. Detta var andra gången jag såg dom. Egentligen skulle jag ha sett dom för tredje gången nu, men när dom skulle lira på Hultsfred sommaren 2006 så ställde dom in för sångaren Jonathan inte var helt 100. Istället såg vi Sverige lira fotboll på storbilds tv tillsammans med 25-30.000 människor, vilket inte är fel det heller . Anyhow, konserten igår var riktigt fet. Dom lirade en massa goa låtar, mot min och förmodligen alla andras stora förvåning spelade dom låten "Faget". Det är en låt dom inte spelat live på flera år, jag har då inte hört eller sett det (har laddat ner en massa konserter med dem). Förband var Flyleaf och Deathstars, vi såg inte något av Deathstars men Flyleaf lirade när vi kom dit. Det var en brud som sjöng, och dom var helt okej (för att vara tjej band :P).

Det jag kan säga om konserten är att om du gillar metal och du inte var där igår, så missade du helt klart en grym konsert!
Mer info om deras tour:



Lördag nu, och har sålt ett till av akvarierna. Så nu har jag inga 63liters akvarium kvar. Det var en kille och tjej som köpte karet till deras son. Hon var lite velig till en början, men han övertalade henne och så var det sålt . Så nu ska jag idag eller imorn, plocka ner ställningen som akvarierna stått på. Vet inte riktigt vad jag ska göra med ställningen sen. Hade gärna fått sålt den, men det verkar lite svårt. Man kanske borde skänka bort den?
Vi får rådfråga våran Guru Kjelle:


Det här blir inte lätt, Kjell verkar inte heller kunna bestämma sig hehe.


Idag är jag iaf grymt foto sugen, vill ut med macrot och ta lite kort. Dock så vet jag inte riktigt vad jag ska ta kort på. Jag vill fota blommor och grejer, men sånt finns det inget av just nu.

Trevlig helg!