Nu har jag äntligen fått sålt ett av akvarierna. Det blev lite veligt då snubben först ville ha det ena 60liters karet, så när jag tömt det ändrade han sig och ville ha det andra istället. Så nu har jag 2 tomma 63liters akvarium. Det ända akvarium som är igång nu är 180litarn, multisarna gräver på som vanligt och anar inget om att dom kanske får flytta en vacker dag.

Svårt att tro, men man känner alltid en viss tomhet inom sig när man sålt / gjort sig av med fiskar. Folk som inte sysslar med akvarium, ser fiskar som bara fiskar. Men den hårda sanningen är att man blir fäst vid alla djur man lagt ner tid på.


Hade planer på att ta lite kort på en polare idag, han har en del tatueringar jag vill ha kort på. Sen hade jag velat ta lite porträtt kort på honom också, men när jag vaknade vid 11 förut så öste regnet och haglet ner. Nu regnar det bara. Jag hade hoppats på lite molnigt väder utan regn.


Ska ta och städa hela nedervåningen i vårat hus nu, det ser ut som ett bombnedslag. Sen ska jag ta lite nya kort och göra om min annons på blocket och zoopet.

Trevlig helg