Vi har ett sådant, enligt min make, och jag får nog hålla med.
För några veckor sedan lekte mina dvärgguramisar så jag flyttade dem till ett eget kar kan vara kul tänkte jag.

Nu har de lekt igen och hanen har byggt skumbo och vaktar nu boet för fullt inte en fisk kommer i närheten för de jagar han i väg, även kampfisken sticker när han kommer farande.

Nu när jag börjat medicinera melafix, så piggnade kamphanen till och började uppvakta den kamphonan som nu finns kvar i karet. Han bygger nu skumbo för glatta livet.
men kan det verkligen funka med 2 revir i ett 120 liters?
men det slutar inte där kakaduacikliden gör allt för att fånga hanens uppmärksamhet, men han har varit dålig nu i några dagar så hon får inte igång honom, han simmar fram ibland bara, men hon har lagt sig i snäckan som hon gjorde sist när hon la rom.
befruktar han romen efter det att de är lagda måntro? vet inte får söka efter svar tror jag.

Så nu är det full aktivitet i mitt kar. Känns lite trist att jag inte får balans i karet, men jag blir mer och mer övertygad över att det har att göra med filtreringen. det är ju ett bottenfiltersystem, som renas i filtermassa ovanpå akvariet, jag tror inte att det blir så bra som man kan förvänta sig. Vi ska i allafall köpa en pump till det för jag kan inte få balans så att det funkar klokt det är synd.

Idag har jag varit ute på stan med barnen, det är stockholmsveckan här i Visby nu, dvs alla bratsen överklassungar från stureplan lever som kungar och tror att de äger hela stan. Var nere i hamnen och tittade båtar fulla med ungdomar som hinkade öl och spelade musik över hela området, champangeflaskorna stod travade och då var klockan bara 11 på förmiddagen.
Undrar ibland hur man kan bli så? bara strö pengar omkring sig som om man ägde hela världen. kan säga att det vimlade av tomburkar, systembolagspåsar handdukar allt möjligt skit i hamnbassängen, då ska vi inte tala om hur det såg ut i almedalen...suck...Om man nu vill hit och festa varför ska man skita ner så förjordat?

ja ja krögarna är glada mycket klirr i kassan, i morgon är veckan slut och de åker hem med alla pappas bilar/ båtar / kreditkort......
trist liv det måste vara.

Nu väntar vi på vårat nya akvarium som kommer på torsdag, vi hämtar det dock på fredag för vår son fyller 2 år på torsdagen.