Då har man blivit Goldmedlem, spännande att se alla olika artbeskrivningar och bilder som man inte hade tillgång till innan.
Akvariumberoende har man helt klart blivit. hade någon sagt till mig för 6 månader sedan, att om ett halvår så kommer du att köpa ett akvarium för 11500 hade jag bara garvat åt dem. Nu står jag här och funderar hur i hela friden hände det här?
Det började med ett beg. 54 liters där alla nybörjar misstag gjordes. För mkt fisk, för mkt mat, fel kombination av fiskar, vita prick, you name it.

Sedan blev det ett impulsköp i akvarie affären när vi var på jakt efter ett beg billigt 30 liters åt vår dotter och hennes yngel. Ut kom vi med ett nytt 54 liters...

Sedan tyckte vi att 54 liters blev för litet, om vi skulle satsa på ett större.

Åter igen till akvarieaffären och rådgjorde det blev en beställning på ett 120 liters. När det kom så tyckte vi waow vilket stort akvarium.

Nu står vi där igen och tycker att 120 är för litet, vi vill nu få lite struktur på akvariumen som är en fisksoppa utan dess like. Kanske köpa lite större fiskar eller ciklider som vi inte har eller scalarer eller vad det nu kan bli.

Råd tas tacksamt emot

Så ett nytt akvarium Juwel vision 450 är nu beställt...

Fast nu vill jag ha ett av 54 litrerna som yngelkar. Har nu ett 30 liters som jag har som detta och det är för litet.