Hej .. Looong time ago... Men nu så .. sitter jag ner och ska rapportera lite från mitt lilla akvarieliv. Jag har köpt lite ny fisk.. lite fler blåögon och några påfågelsgobi har flyttat in och de verkar trivas bra. Just nu så har jag fiskat upp allt i mitt 160L kar och ska lägga i ny svart sand och göra ett stilrent akvarium med enbart lite marktäckare av riccia och en amfura eller vad det heter en gammal kruka. Där ska det få bo räkor guppys tror jag .. ... det återstår att se vad det blir för fisk.

Varit till kotknackaren och rättat till två förskutningar i ryggen .. aj aj... AJ! .. Men om en eller två ggr till så ska allt vara bra trodde han.
I kväll blir det körslaget .. längtar.. Blir nog Cans som vinner som det ser ut på mätningarna.. men både Brolle & Cans är sååå bra!! Ikväll blir det nog grillning ute så fiiint väder. Har nog bytt till mig ett 300L akvarieum ocxså.. ska kolla på det i helgen.. isåfall är det mitt 50L välvda som jag byter till mig... vi får se.
Jobbakvariet har fått nya lysrör och några guppys som jag fött upp har fått flytta in där. Ska hålla ögonen öppna efter ny "beg" sand dit så till semestern kanske vi ska göra en omstart av det karet med..
Nu ska jag baka scones och äta i vårsolen med en fet kopp the.
Lägger upp bilder på det omstartade nymöblerade karet när det blir klart!

Eliza