Hej .. ja nu har det hänt lite igen så nu är det väl dax att skriva lite igen då. Jag har kommit igång ordentligt på jobbet och trivs fantastiskt bra! Jag har även lagt beslag på deras akvarium och kollat vattenvärden som var 0,025 nitrit och 8 i PH vet inte varför det är så högt .. vad är en bidragande orsak till detta tror ni..? jag har hemma 7 i PH. Jag tror det är något som ligger i akvariet och gör detta. kan det stämma?
Känner mig lite osäker på detta eftersom jag inte kan nått om alger och de har haft bekymmer med det.. har själv inte haft ett så stort akvarium, så jag vet inte om det är något spec man ska tänka på. De har skiffer och sten och jag tycker det ser ut som nån slags betong eller nått i runda avlånga stavar som lagts ner.
Har planterat växter som har donerats av Jessa.. tack tack jess. Är det fler som har växter och vill donera så står jag portot.. i ett sånt här stort akvarium behövs det .. looovar!
Kommer göda med Easy Carbo tror jag..
Algerna de har är mörka och sätter sig lite överallt men är korta och kompakta..?? Jag har ingen aning om vad de är.. ska kanske försöka fota dem, i närbild... så nån mer får se.

Ok.. ja jag har köpt en ny (beg) bil idag.. hjippie.. så kul! Det är mitt projekt inom stayling som jag drömt länge om.. och bilen jag valt är en Renault Megane II sportmod. och såååå grymt LÄCKER!! Bilder kommer... för både er som vill se och inte vill se..
Har redan lagt beslag på vinge, tjolpaket, lampor, ratt, växelspak..!
Akvariehobbyn blev genast billig..

Hmm mer då...
Jo jag har fotat jobbakvariet men just nu så kan man visst inte lägga upp bilder här.. nått fel som är trasigt! Så ni får hålla er till tåls lite till.
Joooo NU funkade det!! Visst ska vi kunna göra nått roligt med detta kar?
Ha de gött
Eliza
Bifogade filer