Oj .. ja jag vet.. jag bombar er med frågor hela tiden skulle kunna sitta hela dagarna och skriva ner allt jag vill veta.. men men jag VILL veta och då frågar man ju..

Dagens 1.a fråga:
Jag har ju mitt väggkar på 190L L
Mått L 2,00* H 60* D 18
Jag tycker mig se att räkorna inte riktigt gillar att det är så strömt i karet. Så jag funderar på om jag kan låta bli att ha pumparna i gång på dagarna och låta dem gå på nätterna.. vad tror ni om det? Jag ska givetvis köpa nya pumpar som går att reglera, men tills dess så kanske denna lösning funkar.. Vad kan det finnas för konsekvenser?
Ska ringa min handlare och kolla om han kan ta hem honor till mig av Prickiga blå ögon. Ska passa på att beställa några fler gobifiskar då med, saknar ju hanar där istället.
Dagens 2.a Fråga finns det någon internetsajt man kan beställa fisk ifrån.. eller någon jag kan beställa ifrån som privatperson och hämta på bussgods lika som mitt zoo gör.
Dagens 3.e Fråga är det något spec jag kan göra för att mina tigrar ska föröka sig? Vad vill de ha prinsesstårta?

Ok ska hålla mig inte fler frågor idag.. hehe.. är rädd att ni lessnar.. fast jag har några fler jag skulle vilja .. men nee vi tar dem nästa gång.

P.s har lagt in mitt väggkar här på zoopet nu.. ti hi

http://www.zoopet.com/akvarium/akvarium.php?NR=404