Ja ha.. då vaknade man denna underbara dag med nackspärr och dunka dunka som en lyxig driks. Ja och det är inte efter gårdagens cider i soffan för det var enbart en och den var köpt på Ica så så stark var den inte.

Så vattenbytena får vänta till nån annan dag vägrar stå och hinka vatten nu när man knappt kan röra sig. Har panikflyttat några räkor till väggkaret idag efter att min man fick för sig att hälla i salt i sitt 160L kar där det finns räkor (körsbär och Tiger) och guppys. Sökte på nätet om räkor tål salt men utan något vidare resultat så jag tog det säkra före det osäkra. Har nu sett att jag har enbart EN hona av prickiga blå ögon så ja ja.. det blir till att köpa fler. Men denna hona måste då verkigen känna sig snygg för huua vad uppvaktad hon blir.

Har haft storfrämmande oxså av två underbara barn Victor och Maya. Passade på att fota lite på dessa tacksamma barn.. och ja.. jag blev faktiskt riktigt nöjd, om jag törs säga det.. hihi.. alltså jag blev nöjd eftersom det är jag som fotat.. andra har nog kanske fått till det ännu bättre. Jag satte på mitt STORA objektiv och lekte lite. Sigma 70-200 heter det visst. Det är så tråkigt att jag har sån bra kamera men inte fattar hur jag ska använda den.. vill nu ha ett macro för att kuna fota i akvariet lite bättre.. men undra om det är någon ide att handla nått.. har kikat på tradera lite.. men ja.. om jag inte förstår mig på kameran så är det kanske ingen ide att handla..Vet ju inte ens vad macrot ska heta som man ska ha.. Tycker lite synd om mig själv... snyft.
Bifogade filer