Nu idag händer det.. mina första invånare ska flytta in i väggkaret!!
Nitrit 0 Ph 7
Invänarna är: Fyra körsbär ett guppyyngel (ville verkligen med, orkade inte bråka) fyra st vuxna guppyhanar och två st röda posthorn. De står för närvarnade på indroppning, så i em. ska de väl vara inflyttade och klara.

Vi planerar för en ny resa till akvarielagret... Blir nog kanske redan denna vecka... Eller vi har väl inte bestämt att det ska bli just akvarielagret.. men ett större fiskställe vill vi till. Ni vet.. löningen har ju kommit.. haha

Har flyttat runt lite fisk... ca 40 halvvuxna guppyyngel har fått flytta till 6 kantiga då de började bli lite trångt i 160 karet då 5 vuxna honor verkligen ynglar av sig hela tiden.. så nu har det kommit säkert 50-60 nykommlingar.. och fler ser jag är på G. Har tappat räkningen på hur mycket fisk det är där i nu. Det kokar i karet när det är matdags... hi hi.. Ska bli kul att få sätta ut sin första annons på ungfisk och se vad det blir för respons.
Nån som vet om min svärdbärarhane som jag köpte skulle kunna vilja flörta med min svarta svärdbärarhona?? Eller är de kinkiga så?
Ha de gött
Eliza

Notis.. knäppte detta kort på räkan ikväll då de ser väldigt hemmastadda ut redan..
Bifogade filer