Ja ha helgen har gått och lite har faktiskt jag fått gjort .. har rensat och städat alla kar. bifogar bilder som bevis.!!!

Har äntligen bakat ... har varit lite lat på den fronten i nån vecka nu. så igår blev det kladdkaka till melodifestivalen och idag matbröd.. mums.. så nu är den energin tillbaka så i veckan blir det helt klart mer av den varan.
Min förskylning vägrar ge med sig.. men jag är iallafall kvitt febern nu. Men jag verkar inte var ensam på den fronten så nu skriver vi inget mer om det.
I morgon ska jag gå på föreläsnig!! Ja.. faktiskt.. det har jag nog inte gjort sen skolåldern. Men nu skulle det vara en föreläsning om ADHD. Min 7åriga son har precis i dagarna fått den diagnosen så nu gäller det att insupa all information som finns att tillgå! Denna man som ska föreläsa fick sin diagnos när han var 40år!! och det uppdagades för att hans son fick diagnosen nu som 9åring. Så jag tror han har mycket att ge till mig som är helt ny inom detta område. hmm ok.. nu kom jag lite ur fas.. inte mycket akvariesnack här inte..
Men men jag är iallafall väldigt nöjd med mina kar nu.. jo självklart skulle man vilja ändra och ha något annat men man måste ju ha nått att tråna efter oxså. Mer rötter vill ja ha och ett sandvattenfall som jag sett av en egyptisk farao.. nån som har en? eftersom de är slut på lager överallt!!

Sen kom jag att tänka på en sak när jag hörde att det varit syfetival i sollentunamässan.. (jo jag är inne i den svängen med, har broderingsmaskin) har vi inte nått sånt inom akvariesverige?? Jag som är så pass ny har ingen koll på detta. Men vill veta.

Bilderna 1.a) Väggakvariet 2.a) 250L 3.e) Magnus kar 4.e) Räkkaret

Kram på er
Bifogade filer