av denna svart/grön/gula svärdbärare som jag gillar så mycket. tror de är 3-4 st som är helt gula nästan genomskilniga så det ska bli kul att se hur de kommer bli. De har nu börjat simma uppe vid ytan så de var nog bara att de var så nyfödda osm gjorde att de ville vara nere vid botten.

Just nu så står jag och steker fläsk... potatis löksås och fläsk är en av mina favoriter.. mumms... Mannen slutar jobbet kl 9 så det blir lagomt klart till han kommer hem.

Det snöade här nästan hela dan igår så det är vitt och genast känner jag mysfaktorn öka och jag vill tända massor med ljus och bara myspysa i soffan.
Älskar när det knarrar under fötterna när jag är ute, och solen gnistrar i snön så man ser snöformationen av flingorna.

Om ca 3-4 veckor kommer vår öppna spis att kunna tas i bruk och spraka så härligt här inne... längar så in i norden... undra hur mågna timmar man kommer tillbringa framför den?

TuvaLi min minsta dotter på 1½år har nu blivit allergisk mot både mjölk och vete ! Kul! det är bara att lära om sig... har ingen aning om detta.. men vi ska visst få träffa detist, sen är det bara att hålla tummarna att det växer bort...

Ha en skön fredagskväll
Eliza