Hej
Ja ha.. då har jag hittat rom/ägg på rutan... har ingen aning om vem som lagt den där... de är vita och mm stora kanek 15st... såg i morse att mina guldbarber och silverhaj var som tokiga i min anubasväxt... så jag och min an kikade om vi såg nån rom men ikke.. eftersom det inte inträffat förr så har jag mina misstankar att de är de nya pansarmalarna som jag köpt av Miiaoo här på zoopet som är de skyldiga ... men jag kommer nog inte få behålla dom här äggen eftersom ajg har så mycket fisk i mitt akvarium så de inte kommer få vara ifred. Eller har ni några tips om hur man kan göra?

Räkligt info: Inga fler döda räkor har hittats och WP har vågats sig fram och hittat javamossan... CR ser så roliga ut när de sitter överallt på min ormhassel och städar... fy så lortigt här var.. men snart är det fiiint tycks de säga.

HUr ser jag skillnad på hane hona? på alla dessa räkor WP, CR och körsbär?
Eliza

UPPDAT:
Snyft.. nu hittade jag ännu en död körsbär... tror ni det kan vara för varmt ändå? uppe i 27,5 nu så jag släckte lampan... vad vill de ha ? eller är det för dålig genomströmming i pumpen har den vinklad mot rutan kanske ska vända den? någon som har nå tips? jag ska göra ett nytt vattentest i kväll och se.
Gav de lite artemia och det var några som kom fram och åt.

Ps. är det någon som har nå tips på hur jag ska göra med min svärdbärarhona som ska föda alldeles snart.. jaghar 5 akvarier igång men inget passar hon in i stackarn... skulle så gärna vilja ha kvar några yngel av dessa svartagröna svärdbärare.