Inspererad härifrån Zoopet så använde jag gårdagen till att tvätta... *harkel* nu är det bara vikandet kvar idag och införslandet i skåpen som väntar mig idag. Vilken tur att man har en industritvättmaskin så sväljer en hel tvättkorg på ett kick. Allra helst när man impulsivtvättar...
Med sex personer i familjen så blir det lite tvätt, tre småbarn en tonåring en mekaniker och en svettande mamma... ni kan ju tänka er hur min tvätthög såg ut. Eller vilket berg av ren tvätt som väntar mig idag som ska vikas... stryka.?..Nä inte min stil..!

Det är äntligen söndag i morgon kommer fiskarna... hoppas jag! Med min vanliga otur så händer det väl nått så jag inte kan få mina efterlängtade gobifiskar. Lastbilen med lev. fisk välter på vägen eller nått.

Kvällen ska jag sätta mig och redigera film har fått in lite jobb som måste avverkas... typiskt... jobb ... har de inge bättre för sig än att sätta mig i jobb... *skratt* först klagar man för att man inte får in några jobb sen när man får in jobb så klagar man att man har för mycket och blir stressad.
Tre hemsidor ska uppdateras oxså, sen har jag även lite broderiarbete på min broderimaskin som väntar får se om jag tar itu med det medans jag redigerar film... broderimaskinen klarar ju sig "nästan" själv bara man laddar den rätt.

Ja som ni ser får jag nog denna söndag att gå med fart... helst hade jag bara velat sitta här under min "korkek" och lekt med er.

Ha en skön söndag därute...!
Eliza