Hamnat i klurig situation.
För er som har lite koll så vet ni att jag inte direkt har så bra kontakt med vissa familjemedlemmar. Och när nu sonen fyller idag så går man på nålar. Vem skall komma? Vem kan inte komma? Vem måste veta vem som kommer just den dag de planerar komma... osv. Skilsmässobarn är jag, det säger väll allt. Dålig kontakt.. eller knappt någon har jag med min bror. Jag har skickat ett varsit gratulations kort till hans 2 små barn. Under 2 års tid har han inte ens hört av sig när mina fyllt. Inte ens mig gratulerade han förra året.

Idag fick man ett sms av honom där han undrar om han kan få komma med sin nya käring inkl. barn och bonusbarn imorgon å gratta vår son. Detta känns som:
1; Jobbigt.
2; Skall jag nu bli tvungen att åka å gratta hans barn med?
3; Hake. Är jag tvungen å gratta hans nya sambos 2 ungar med?
4; Tar jag hem dem sätter jag en stillastående boll i rullning... Detta har inneburit många nackdelar. Hmm...

Hamnat i tråkig situation.
Japp. Jag är en lurendrejare som sålt sjuka fiskar. Det ni! Detta har jag fått erfara på ett annat forum där jag inte är aktiv längre. Är nog nästan 2 månader sedan jag var in där. 3 månader sedan försäljningen av fisk. Så så kan det gå. Vad skall man säga?? Varför slår man inte en signal då om man är "lurad"?? Nä, det är bättre att kasta skit på en i forumet tydligen.

Grattis skruttet!
Idag har man äntligen fått undan jul sakerna. Äntligen!!! Kan ju inte ha jul saker framme när R fyller år!!! Jajamen! Mitt lilla skrutt fyller hela 4år idag! Och pannkaka har han bestämt till middag och sedan jordgubbs sylt tårta, med rosa grädde och geléhallon på topp. Han fick en Spiderman dräkt i present som nog var högpunkten av de paket han fick i morse. Det är bara Spiderman, Rorri och Blixten i huvudet på den grabben.

Försöker glömma tråkigheterna som hänt och blickar framåt. Idag blir det tårtkalas! Skall ställa mig och baka bullar nu. Kände att man behövde skriva av sig lite funderingar...
Tjolahopp!