I fredags firade jag och min fru att det gått 38 år sedan vi blev ett par
Det hela kändes jättemysigt och vi hade bokat bord på en lokal restaurang som heter Frank. Den är liten och svårt att få bord men hade bokat sedan 1,5 månad tillbaka.
Vår Hund, en flatcoated retriever som heter Cilla är nu 8 månader och skulle få vara själv under kvällen.

Klicka på bilden för större version

Namn: Cilla spanar.jpg
Visningar: 1
Storlek: 188,7 KB
ID: 2345102

Till att börja med hade jag fixat 2 timmars utrymme på fredag eftermiddag för att smita ner på stan och köpa en present.
Precis när jag skulle åka kom en av mina klienter på fel tid. Personen hade åkt långt så det var bara att sätta igång att jobba i de 90 minuter som var bokade (fast en annan dag)
Så det blev ingen present....

När jag väl kom hem så märkte jag att vår hund luktade ovanligt gott men att min fru var lätt vinröd i ansiktet.

Det visade sig att när hon hade rastat vår hund en sista gång innan restaurangen hade hon mycket lycklig rullat sig i en stor hög med bajs! Så min fru hade fått på kläder, koppel etc. och Cillas ena sida var bajsbrun i ordets rätta betydelse.

Hon hade sprungit hem med Cilla för att få bort all bajs. Cilla hade då sprungit snett över en skördad åker med massa stubb. Hon hade då skrikit till och gjort sig illa i tassen.

Hela tiden tickade klockan iväg mot den väntande restaurangtiden.
Det visade sig att Cilla verkade ha ordentligt ont och bet frenetiskt på ena baktassen. Vi tänkte att vi tar en tratt över huvudet och är borta en liten stund. Med tratt på huvudet blev hon helt galen och slet av sig tratten och slängde sig ner på golvet för att gnaga på tassen.

Det var nu 15 min kvar till restaurangmys.....

Då tittade frun och jag på varandra och började skratta. Det kändes som att det inte var meningen att vi skulle åka.
Så vi ringde och bokade av restaurangen, ringde och bokade en trerätters för avhämtning från en indisk restaurang. Då tittade vi ner på golvet och då har Cilla somnat tryggt och verkade ha blivit helt frisk och besvärsfri i tassen. Haltade aldrig mer efter avbokningen.

Så det blev hemmafirande med lycklig hund istället och min fru var ju som tur bajsfri nu. Så vi hade vår kväll ändå

Hundar är listiga......