Fiskade upp den lilla sista fisken i det stora karet igår. Denna lilla fisk som inte ens skulle vara där blev den tappra överlevaren.
Köpte för många år sedan rätt många Kardinaler och då åkte denna lilla citrontetra med och säljaren orkade inte pilla ur den ur håven igen.

Nu är den förflyttad till rasborornas kar istället. Den verkar trivas gott och blev jätteglad över att få sällskap igen.

Var iväg idag och tittade på lite fisk, var på den nya stora djur/zooaffären vid Munkebäck. Mycket fiskar och positivt överraskad över att det såg prydligt ut i karen. Ibland kan man se lite död fisk flyta överallt när man kliver in i zooaffärer, men här så allt fint ut. Tittade bara och for sen vidare
till Tropakvariefiskimport vid Kaggeledstorget. Mycket folk i den lilla trånga butiken, det enda roliga jag såg där var Humlefisk den blev jag väldigt förtjust i.
Vet ju inte vad jag skall ha i det stora karet, det skall rivas ut och göras om. Åkte hem och läste på om Humlorna, tydligen vill dom ha bräckt vatten så där försvann dom ut ur planeringen .

Det kommer definitivt bli ett rejält stimm med Kardinaler igen, men vad mer vet jag inte. Mina kar är som tavlor i mitt hem. Dom skall vara vackra att titta på. Jag finner inget nöje med att lyckas med de svåraste arterna, jag vill bara vila ögonen på något fint.

Alla tips om något trevligt som gärna trivs i lite surare vatten mottages tacksamt, vi har egen brunn och jag har svårt att få upp Ph värderna.

Annars rullar livet på, jag leker sjuksköterska och delar ut piller till maken, han repar sig långsamt men nån gång skall det väl vända.

/B