Om man kan tolka mina fiskars beteende vid vattenbytena så är jag nog det.
Dom blev överlyckliga idag över sitt vattenbyte, simmar och leker och har sig. Okej, förra veckan hann jag inte med att byta i något kar, men tio dagar? skall det spela någon roll eller är det att karen varit såpass varma på grund av sommaren ( som varit efterlängtad ) har kommit?

Kul att se dem i vart fall, dom riktigt spritter av liv igen.

Annars rullar livet på, räkan är ju på bete men rids fortfarande varje dag, vi skall träna nu tors + fredag sen skall hon skrittas ut i några dagar innan en månads semester väntar. Det behöver vi båda två! Hon har nog fått jobba varje dag sen förra sommaren, så en månad gör henne och mig gott.

Jobbar intensivt just nu, skall snart ha semester (1 1/2 vecka kvar) och innan dess skall jag hinna med mycket, bland annat inventering i morgon natt.

Värmen var välbehövlig, har varit lite orolig över mina grönsaker, men idag såg jag att första gurkplanta blommade, tomaterna har redan blommat och gurkorna var jag tvungen att så om efter det att frosten tog dem tidigare under våren
så det är kul att se att även dom är på G. Är ganska självförsörjande på grönsaker just nu, så jag behöver inte oroa mig för några EHEC drabbade groddar

Ha det underbart i sommarvärmen och vi får hoppas att den består eller kommer åter tills jag går på semester.

/B