Då har ytterligare en vecka sprungit iväg, nu skall jag inte vara sån det är ju ändå bara början av våren men vips så är sommaren förbi och vi sitter här i -20 grader och snöyra igen
Enda fördelen nästa vinter är väl att jag inte kommer behöva bära ved som en toka.

Solpanelerna har den senaste veckan värmt nästan allt varmvatten här hemma och då har vi även lite värme på i källaren. Så dom funkar prima, idag hörde jag att bergvärmepumpen gick igång.
Men idag har vi ju inte ens sett solen.
Vet inte om jag vågar säga det med det var skönt med lite regn idag, har varit gruvligt allergisk de senaste veckorna så jag tycker det är riktigt skönt att luften rensas något.

Fiskarna simmar och denna veckan har jag varit duktig och hunnit med vattenbyten i alla kar.
Det suger lite i akvarietarmen att göra om lite i karen, kökskaret skulle verkligen behöva en uppfräschning. Men fiskarna trivs ju vare sig det är vackert eller ej. Men visst är det en del av det roliga med denna hobby, planering, inköp och att se det förverkligas. Vi får se vad som händer i sommar, just nu finns inte tiden eller orken för något större akvarieprojekt.
Skulle gärna byta ut mina vanliga scalarer mot alltum eller liknande, att utöka mitt stim med kardinaler står oxså högt upp på önskelistan. Denna månaden är det inte aktuellt, lönekontot behöver definitivt fyllas på lite, Volvon var ju en oväntad utgift och när jag la på sommardäcken på hästsläpet så såg jag att ett av dom däcken behövs bytas + att jag beställt ett nytt batterie till cykeln som kommer i nästa vecka.

Har redan hittat liljekonvaljer i skogen, det känns som om det är riktigt tidigt. Brukar plocka till morsdag och då är det knappt man hittar några som blommar.
Skit sniglarna i trädgården är oxså redan framme, tog med hinkar hem från jobbet idag så jag kan börja plocka eländena. En sorkskrämma som går på solceller är beställd, har tröttnat på
alla hål i gräsmattan. Vill verkligen inte ha död på dem, men skrämma över dem till grannens trädgård är väl okej?

Ha det underbart. Nu väntar en god taleggio och ett glas rött på mig

/B