Inte så mycket faktiskt, solpanelerna som skulle installeras visade sig vara transport skadade. Det visade sig redan vid leverans att dom hade vält men ingen trodde väl att dom hade skadats så mycket som dom gjort. Så nu väntar vi på nya, ställningen för solpanelerna är dock byggd och det ser idagsläget inte vacker ut i rådjursslänten. Undra ifall jag kan plantera buxbom eller något liknande runt för det ser verkligen anskrämligt ut.

Har jobbat mycket, och åkt tåg. Tåg gillar jag verkligen ( när SJ håller tiden) man kan sitta och titta ut och se små gårdar och hus susa förbi utanför. Man träffar alltid nya spännande människor som man kan prata med. Tåg är verkligen avkoppling när det funkar, och tyvärr så funkade det inte perfekt när jag åkte. En större försening skapade oro och lite magsårsvarning på morgonen. Irriterande att behöva bli sen till första mötet som man ändå har två timmar till godo till. Men, men fram kom jag till slut.

Väl hemma igen så jobbade jag lite till och i dag var det dags att lämna in min trotjänare volvon på verkstaden. Vet inte om jag nämnt det men volvon gavupp förra tisdagen och kokade för mig i morgontrafiken NOT KUL. Vid lunch ringer verkstan, "Vi hittar inget fel, vi har kört den rejält och den läcker inget". Jag ger dock inte upp min volvo så lätt utan övertalar dem att provtrycka vattensystemet och vips så dyker läckan upp. Får byta både kyl och termostat.Med tanke på att bilen dessutom fick nya sommartofflor för några veckor sen så är det inte värt att skrota den den närmaste tiden. Däcken och kylen är nog mer värda än bilen tyvärr. Men jag gillar min gamla volvo och på måndag får jag hämta hem den igen, tills dess får jag köra runt i makens tråkiga toyota celica. Längtar lite efter min gamla bil.
Klicka på bilden för större version

Namn: Toyota-Celica-i36k.jpg
Visningar: 1
Storlek: 22,5 KB
ID: 2344104
Fiskarna simmar, och axelotlarna har nog hittat nytt hem. Vi skall bara hitta en bra tid att träffas. Skämms lite över att lämna över dem just nu. Hanen tog ett rejält tag om honan här om dagen och ruskade runt henne som en trasdocka ( inte ovanligt innan parning) men ena frambenet ser inte roligt ut efter det kärlekstaget. Har haft i lite salt i karet och hoppas att det värsta läker innan överlämning sker.

Ha det gott i solskenet under helgen, jag har tertialinventering och kommer var instängd till söndag eftermiddag,
/B