Återkommande strömavbrott och inga vattenbyten.
Och det är faktiskt inte mitt fel.

Det går inte på räls här hemma just nu. En del har strulat med installationerna och saker har ej levererats i tid. Idag har fiskarna varit strömlösa en del. Till slut hotade jag elektrikern att " nu får du gå upp och ge konstgjord andning på mina fiskar ifall strömmen ej kommer igång!"
Skäms lite över att jag sa så, men jag la dessutom till att han kunde baka mitt bröd som han pajat genom att bryta strömmen

Om elektrikern finns på zoopet så ber jag faktiskt lite om ursäkt över mitt utbrott, men det är synd om fiskarna och jag utan bröd på morgonen funkar liksom inte.

Idag skulle allt varit klart lovade dom när jag gav mig av hemmifrån och åkte till jobbet. Det är bara solpanelerna kvar och det sker i nästa vecka. Men vid sjutiden får jag ett samtal till jobbet från maken som precis kommit hem. Vi har inget vatten! En ventil till ackumulatortankarna pissar ut vatten på utsidan av huset TACK OCH LOV! Vatten pumpen går på högtryck = brännhet. Så det har nog hållt på sen dom lämnade huset på eftermiddagen. Det är bara att stänga av allt som gäller. Så här sitter jag och surar, utan vatten. Men dock med nybakat bröd. För jag laddade om bakmaskinen innan jag åkte ( bakmaskin är verkligen underbart att ha)

Fiskarna hade verkligen behövt ett vattenbyte efter alla timmar med avstängda pumpar men vad gör man när man inget vatten har? Har varit hos mor och far och hämtat några pet flaskor med vatten så jag kan få morgonkaffe i morgon. Sen hoppas jag att rörmokaren dyker upp och ställer allt till rätta igen.

Ha det underbart
/B