Men jag har ingen vedpanna att passa ikväll. Vår trotjänare sen många år blev i morse delad i två delar och utburen till en container

Känns konstigt att ändra vanor efter så här många års eldande. Pannrummet blev stor när oljetanken och pannan åkt ut, och precis som kjell förutspådde så gick det helt smärtfritt. Proffsiga killar som var klara på några timmar. Nu har vi en provisorisk varmvattens beredare installerad tills de nya grejerna kommerpå plats. På måndag kommer leveransen, vet inte hur lång tid det tar innan allt kopplats ihop men vi klarar oss så länge.

Solpanelerna blir dom som installeras sistt, och en sån här dag som det varit idag önskar man nästan att dom hade varit på plats.
Tror jag har nämnt det tidigare, men solpanelerna kommer inte installeras på taket utan i slänten bakom köksfönstret ( rådjursslänten).
Vi hade fått förstärka takstolar m.m. ifall vi skulle ha dem på taket och vi orkade inte med det extra jobbet.

Annars har det varit en lugn lördag, har jobbat som vanligt. Men det var fruktansvärt lugnt på jobbet. De flesta hade vett nog att utnyttja solskenet till bättre saker än att vara inomhus.
Fiskarna simmar, rallyräkan busar och katterna mår bra ( trots allt oljud idag igen )

Ha det underbart.
/B