ja, hur ställer ni er till vargfrågan? Jakt? icke jakt?

Klicka på bilden för större version

Namn: images.jpg
Visningar: 1
Storlek: 9,2 KB
ID: 2344011

En kompis har avlagt jaktprov med sin hund i "min skog" nu i veckan och konstaterat att vi har varg här i skogen. Jag har ärligt inte brytt mig så mycket innan, har tyckt synd om de djurägare som fått sina får m.m skadade och dödade av vargen. Men varg i min skog? plötsligt så kändes det som väldigt nära. Personligen är jag inte rädd, en varg få har bra mycket ketchup på mig innan jag skulle smaka gott (seg tant ni vet). Men husdjuren, bör man var rädd för katternas skull?Hästarna i hagen? Vi får hoppas att det är en ensam revirlös varg som är på väg hem som strövat förbi här. Önskar mig faktiskt inget vargrevir runt Göteborg om jag skall vara ärlig.

Annars är allt lugnt, fiskarna simmar som dom skall.Funderar på att kontakta Maria Sjöjungfru då mina ancistrus verkar ha gått upp i rök i stora karet, skulle gärna ha någon/några nya där.

Fick en ny laptop av maken idag, men vem orkar ta sig tiden att flytta över allt? Det är mycket bilder m.m som skall flyttas, jag hängar kvar i min gamla med egen vilja så länge.

Ha det underbart!

/B