Som rubriken säger, Lilla Damen har gett mig inspiration.

På akvariefronten har det inte hänt mycket, samma antal kar samma fiskar som simmar i dem ( om man bortser från från fallet av en scalar och en ancistrus) .
Har haft en hel del dåligt samvete över karen då timern hunnit släcka karen många dagar varje vecka innan jag ens hunnit hem.

För övriga djur har det inte hänt så mycket mer, katterna har blivit en färre. RIP stig som dog den 13/8. Annars så märker man inte mycket av katterna just nu. Dom har liksom brunbjörnar gått i ide och tittar fram när snön är väck (dvs kanske i morgon med tanke på plusgrader och storm som det är ute nu).

Rallyräkan har flyttat, mina farhågor blev ej sanna. Hon och jag måste tilläggas tog flytten med ro och trivs i vårt nya stall. Detta trots hon bott i vårt gamla stall i tio år och jag i tjugo år. Vi har snarare blommat upp när vi fått nytt ridsällskap som tar oss ut på nya äventyr.

När det gäller jobbet så rullar det på, på juldagen lekte jag elefant (varmt trots det var kallt ute) så det är som vanligt med andra ord.

Har dåligt samvete över mycket jag inte hinner med, samma som 2009 med andra ord där oxså.

Vi får hoppas att vi vinner på en trisslott och kan bli hemma hela 2011, men det lär väl inte inträffa.

Mitt nyårslöfte för 2011 är att jag inte heller detta år kommer ställa upp i idol, vilket är ert nyårslöfte?

Ha det underbart och en god fortsättning, nu är det bara 40 minuter kvar!

/B