Kan börja med att fiskarna simmar och hästen lever. Katterna har dock gått i vinterdvala ( när dom inte jäklas med varandra vill säga ).

Har idag fått tre flashbacks som påminnt mig om att jag börjar bli gammal.

En av våra hyfsat nyanställda sökte mig idag när jag satt upptagen i telefon. Nyfiken som jag är så sökte jag upp honom senare. "Öhh ville du något? Ja , jag bara undrar ifall du känner ------ ------? Jo visst det var en gammal klasskamrat till mig. Det visade sig att detta var hennes makes,brors son. Är man gammal då eller? Som tur var så hade jag till och med ett gammal klassfoto i skrivbordet så han fick garva över hur hon såg ut då, dock la jag undan kortet fort när han började leta efter mig.

Dagens andra flashback var när jag stannade för att handla ikväll efter jobbet. En mamma till ett av barnen jag har haft hand om tidigare jobbar där. Brukar alltid passa på att snacka lite skit med henne när jag ändå är där. Spanade in i vilken kassa hon satt i när jag gick in och spatserade iväg dit med min vagn, VA hon var borta. Spanade igen och hittade hennne i en annan kassa. Gick dit på skämt för att skälla lite för att hon bytt kassa medans jag handlade, men då talade hon stolt om att hennes dotter ( som jag passat för typ 15 år sen) satt i den kassan som hon var i först. Hade aldrig kännt igen henne om jag inte visste att det var hon, nitton år gammal/ung. Är det någon mer än jag som får lite panik över att stöta på barn man kännt i femårs ålder som ungavuxna? En trevlig upplevelse var det med denna flickan iallafall. Hon kändes mogen och visste vad hon ville med livet.

Till på råga på allt blev jag kallad pensionär av kompisens dotter idag när jag klagade över snöröjning och sandning av Göteborgs gator. Hon jobbar inom snöröjningen så hon blev väl lite sur när jag gnällde

Som pricken över I så kände jag mig som en gnällig tonårsmorsa när jag var tvungen att tala lite allvar med mitt låtsas barn i kväll.

Ingen bra dag med andra ord, jag känner mig gammal.

/B